Телефон 02 962 52 78

E-mail: office@sofinformproduct.com

         
           
           
Качество и коректност
facebook-button

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

В сила от 25.05.2018 г.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

97_90_979008_1469384891Полските учени са разработили уникално устройство, което ще помогне на бременните жени да проследяват етапите на развитие на плода.

Както беше отбелязано от  TV News – Индия, новото устройство ще бъде в помощ при наблюдение на сърдечната честота на бебето, за откриване на ранни признаци на отлепване на плацентата, хипоксия на плода или заплитане на пъпната връв.

Новото устройство е наречено Pregnabit. Той използва професионални сензори, например: традиционните CTG устройства вече интегрирани в системата, плюс – преносима система, която заема малко място. Това позволява на майката да го взема със себе си при пътувания или ваканция. Употребата е много проста: устройството се поставя върху корема на жената, фиксира се с колан,а резултатите са налице след около 30 минути. След което устройство за събиране на данни изпраща информацията до медицинския център на телемониторинга. Там вече квалифицираните специалисти анализират резултатите от измерванията. Устройството се очаква да излезе на пазара тази година. Основна целева аудитория са лекари, акушерки и училището за бъдещи майки.