Телефон 02 962 52 78

E-mail: office@sofinformproduct.com

         
           
           
Качество и коректност
facebook-button

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

В сила от 25.05.2018 г.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка

Продукт

Вашето съобщение

Код
captcha

Въведете кода

Моля решете задачата:

С отбелязване на това поле, давам своето изрично и свободно съгласие, Софинформпродукт – Грозданов ЕООД да събира, обработва и съхранява предоставените от мен по-горе лични данни, съгласно Политиката за защита на личните данни, за целите на обработка на изпратеното от мен съобщение. Чрез изпращането на вашия въпрос или коментар Вие заявявате, че сте запознат с нашата Политиката за защита на личните данни.

   

Можете да направите запитване за продукт.
Нашите специалисти ще се свържат с Вас при първа възможност.
Ако имате допълнителни въпроси ни пишете.
Разполагаме и с допълнителни материали, които при интерес от Ваша страна ще изпратим. 

Производство – Riester, Германия

Икономически изгодна фибро-оптична версия с осветление 2,5V ксенон (3200 K) или иновативно 3,7V LED (5500 U).

 

Иновативен потенциал на e-scope® – LED технология за отоскопи и офталмоскопи с ярка и бяла светлина с ниска степен на отразяване. Чистобялата светлина /приблизително 5500К/ осигурява неутрална в цветово отношение светлина допълнително към подобрената цветна диференциация като по този начин  улеснява по-точното диагностициране.

 

Иновативна технология IPC (Integrated Power Converter – вграден преобразувател на мощността), с помощта на която Riester революционизира осветлението на джобните инструменти. IPC технологията преобразува напрежението на конвенционалните АА батерии в оптимално захранващо напрежение за светодиодите, в резултат на което се получава оптимално качество на светлината при значителни икономически и екологични предимства – удължаване жизнения цикъл на светодиода 1000 пъти в сравнение с ксеноновото осветление. Батериите се разреждат изцяло за много по-продължителен период и  много по-рядко се налага замяната им с нови, в което всъщност се изразява благоприятният им екологичен ефект.