Телефон 02 962 52 78

E-mail: office@sofinformproduct.com

         
           
           
Качество и коректност
facebook-button

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

В сила от 25.05.2018 г.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка

Продукт

Вашето съобщение

Код
captcha

Въведете кода

Моля решете задачата:

С отбелязване на това поле, давам своето изрично и свободно съгласие, Софинформпродукт – Грозданов ЕООД да събира, обработва и съхранява предоставените от мен по-горе лични данни, съгласно Политиката за защита на личните данни, за целите на обработка на изпратеното от мен съобщение. Чрез изпращането на вашия въпрос или коментар Вие заявявате, че сте запознат с нашата Политиката за защита на личните данни.

   

Можете да направите запитване за продукт.
Нашите специалисти ще се свържат с Вас при първа възможност.
Ако имате допълнителни въпроси ни пишете.
Разполагаме и с допълнителни материали, които при интерес от Ваша страна ще изпратим. 

Производство Medicon eG

Инструментите Medicon за офталмологични хирургични процедури се характеризират с много малки но изключително точни работни части на ножчета, ножици,  форцепси и др. Форцепсите с микроскопично малки зъбци се произвеждат с помощта на увеличителни стъкла и микроскопи за осигуряване функционалните изисквания.

Продуктовият обхват на Medicon в областта на офталмологията предлага голямо разнообразие от стандартни инструменти по отношение на дизайн и размери като кюрети Meyh?fer Chalazion, сонди за слъзни канали, микрофорцепси за ириси, шевни форцепси Castroviejo, страбизъм- и фиксиращи форцепси, капсулни и мускулни форцепси, микро пружинни ножици за иридектомия по Castroviejo, Barraquer, Vannas и други известни автори с различна геометрия на режещата част.


 По заявка предлагаме и други видове апаратура и инструменти в областта на офталмологията. При интерес от ваша страна може да бъдете посетени от представител на Софинформпродукт или вие да посетите нашия офис.